Záróvizsga beosztások

Frissítve: 2023.06.08.
A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara záróvizsgákat szervez 2022/2023. tanév tavaszi félévében. Képzési helyenként, a záróvizsgára jelentkezett hallgatók beosztását az oktatási azonosítójukkal tesszük közzé.

Véget ért a 26. Simonyi-verseny

A Magyar Nyelvtudományi Társasággal együttműködve, a Pedagógiai Kar szervezésében május 20-án zajlott le a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny digitális döntője mintegy 140 tanuló és 120 felkészítő pedagógus részvételével. A versenyzők tanúbizonyságát adták annak, hogy magas szinten művelik a magyar nyelvet, és kiválóan tájékozódnak a digitális térben. A 100 pontos feladatsort mindegyik évfolyam kitűnően teljesítette. A határon túli – különösen az Erdélyből érkezett – versenyzők kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Pedagógushallgatók tanulmányi kirándulásai 2023 tavaszán

A Nemzeti környezetvédelmi program, valamint a Nemzeti fenntartható fejlődési keretstratégia kiemelt céljainak egyike a természeti értékek és erőforrások védelmét határozza meg. A teremtett világ védelme mindannyiunk felelőssége, leendő pedagógusok számára pedig nemcsak saját tudatosságuk fontosságát támasztja alá e területen, hanem a gyermekek irányában átadandó ismeretek és gyakorlati készségek szerepét is kiemeltté teszi.

Pünkösdi gondolatok

„…erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és tanúim lesztek…” (ApCsel 1,8)

A Károli is csatlakozott a Tanítsunk Magyarországért programhoz

A Károli Gáspár Református Egyetem is csatlakozott az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztérium, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, valamint a Klebelsberg Központ együttműködésében létrejött közös kezdeményezésű, kortárs mentorálási tevékenységen alapuló, Tanítsunk Magyarországért programhoz.

Megszűnik a veszélyhelyzet Magyarországon

A veszélyhelyzetet 2020. március 11-én rendelték el az ország teljes területére a tömeges megbetegedést okozó koronavírus-járvány megelőzése érdekében, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében.

2016 június

KRE-TFK 2015/16/2 féléves szakmai és tudományos ösztöndíj pályázati eredmények

A szakmai és tudományos ösztöndíj pályázati eredmények listjaletölthető.
kre tfk logo v1

Nemzetközi szimpózium a Hittudományi Karon

 

2015. június 28-július 1. között négy napos nemzetközi konferenciát szervez „Various Aspects of Worship in Deuterocanonical and Cognate Literature” címmel Egyetemünk Hittudományi Kara  és a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola.
A konferencia előadásai két helyszínen tekinthetők meg:
KRE Hittudományi Kar (1091 Budapest, Ráday u. 28.)
Sapientia Főiskola, Díszterem (1052 Budapest, Piarista köz 1.)
 
Az angol nyelvű konferencia programja itt érhető el.


Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont