Kecskeméti Kollégium (egyéb bérelt szálláshely)

A kollégiumi elhelyezést az Egyetem a Korall Kollégiumban biztosítja (6000 Kecskemét, Jász u. 32.) külön szinten kétágyas szobákban.

 

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022/2023-as tanévben a Korall Kollégium kollégiumi helyeire csak a Neptun Kérvénykezelőben lehet jelentkezni. A kérvényt a Neptunban az Ügyintézés/Kérvények menüben találják, a pályázatot itt tudják kitölteni, a szükséges csatolmányokat itt tudják feltölteni.
Jelentkezési határidő:  2021. augusztus 10. 23:59. A határidő után nem lehet kérvényt beadni.

Dokumentum csatolás

Több dokumentumot is csatolhat. Egy dokumentum max. 500 KB terjedelmű jpg vagy pdf fájl lehet. Ha túl nagy a jpg fájl, akkor állítsa kisebbre a fotózásnál a felbontást. Ha túl nagy a pdf fájl, akkor pdfcompressor ingyenes interneten elérhető programokkal kicsinyítse le a fájl méretét.

Beköltözés

A 2022/2023-as tanévre felvettek beköltözésének időpontja: 2022. szeptember 9. (péntek) 8-16 óra.
A beköltözés időpontjának módosítását kizárólag a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre benyújtott, indokolt kérelem alapján lehet figyelembe venni.
Beköltözéskor a maszk viselése és a kézfertőtlenítés minden hallgató számára kötelező. A hallgató a kollégium bejáratától egyedül léphet a kollégiumba, egyedül költözhet szobájába.
A szobabeosztások elkészültek, esetleges változtatásokra szeptember második felében van lehetőség.

Mire van szükség a beköltözéskor?

1. 30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolást kell hoznia a beköltöző hallgatónak arról, hogy fertőző betegsége nincs, közösségbe mehet.
2. Beköltözéskor le kell adnia a finanszírozási formának megfelelő Bentlakási megállapodást:
a) bentlakási megállapodás állami ösztöndíjas hallgatók részére: itt,
b) bentlakási megállapodás önköltséges hallgatók részére: itt.
3. a 10/2020. (VIII.19.)/R sz. rektori utasítás szerinti Beköltözési nyilatkozatot kell a Neptun elektronikus kérvénykezelőjében kitölteniük a beköltözés előtt 2 nappal. A nyilatkozatban adott válaszok alapján a kollégiumi beköltözés időpontját a Kollégium igazgatója későbbre halaszthatja.

Kollégiumi díj

Önköltséges hallgatók: 21.500 Ft/hónap.
Állami ösztöndíjas hallgatók: 17.000 Ft/hónap.
A kollégiumi díj befizetésére Neptun rendszerben az ott megjelölt határidőig van lehetőség.

Házirend

A kollégiumi házirendet a Kollégiumi szabályzat 2. sz. függeléke tartalmazza. A Kollégiumi szabályzat az Egyetem honlapján érhető el.
Bútort és hűtőt a kollégium biztosít, ezért bútort és hűtőt ne hozzanak. A szobákba elektromos főzőlapot, elektromos fritőzt, mikrohullámú sütőt és elektromos hősugárzót, olajradiátort behozni tilos.

Hova fordulhatok kérdéseimmel?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az I. évre felvettek 2022/2023. tanévi kollégiumi jelentkezéséről szóló bővebb tájékoztató elérhető az alábbi oldalon: http://www.kre.hu/portal/index.php/szolgaltatasaink/kollegiumok.html

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont