Hittanoktató- és Kántorképző Intézet

Oktatói fogadóórák: előzetes e-mailben történő időpont-egyeztetés alapján a hallgató képzési helyén

Intézetvezető:

Dr. Szetey Szabolcs egyetemi docens

Tanszékek:

Alapozó Teológiai Tanszék

Prof. Dr. Pap Ferenc tanszékvezető, egyetemi tanár, dékán, a református hittanoktató alapképzési (BA) szak szakfelelőse (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Szetey Szabolcs intézetvezető, egyetemi docens (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Csűrös András Jakab egyetemi adjunktus (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Harkányiné Dr. Trajtler Dóra Ágnes főiskolai adjunktus (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Balogh Dávid egyetemi adjunktus (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Vass Réka Adrienn intézményi lelkipásztor (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Hit- és Erkölcstani Szakmódszertani Tanszék

Dr. László Emőke tanszékvezető, főiskolai docens (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Váradi-Kusztos Györgyi egyetemi adjunktus (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Berki Viktória egyetemi tanársegéd (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Lehoczky Mária Magdolna mesteroktató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Egyházzenei és Zenepedagógiai Tanszék

Dr. Méhes Balázs tanszékvezető, főiskolai tanár, dékánhelyettes, a kántor alapképzési (BA) szak szakfelelőse (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Dávid István ny. főiskolai tanár, címzetes egyetemi tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Hargita Péter Árpád főiskolai tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Köncse Kriszta főiskolai tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Smuta Attila főiskolai tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Kinczler Zsuzsanna főiskolai tanár, az óvodapedagógus alapképzési (BA) szak szakfelelőse (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Galambos Ádám Balázs tanársegéd (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Szabóné Csikai Ágnes Edit
mesteroktató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Tamás Margit mesteroktató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Varró-Sasi Ildikó mesteroktató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Berkesi Boglárka óraadó tanár
Lázár Enikő óraadó tanár

Intézeti adminisztráció

Nagykőrös – Vargáné Biczó Rozália ügyintéző (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kecskemét – Nyíri Erzsébet (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Kérjük, hogy a gyakorlatokkal kapcsolatos kérdéseiket a Gyakorlati és Továbbképzési Intézet központi e-mail címére küldjék meg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Szakjaink:

Az Intézetről

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara Hittanoktató- és Kántorképző Intézete 2013-ban alakult, a korábbi Teológiai Intézet és Kántorképző Intézet fúziójaként. 2017 szeptemberétől a korábbi intézeti szakcsoportokból az Intézeten belül az adott területeket összefogó és gondozó három tanszék jött létre: Alapozó Teológiai Tanszék, Hit- és Erkölcstani Szakmódszertani Tanszék, Egyházzenei és Zenepedagógiai Tanszék. Az Intézet a Kar minden képzésének oktatásában és fejlesztésében aktívan részt vesz a hitéleti/teológiai és a zenei tárgyak gondozása által. A tudományos kutatás mellett az Intézet művésztanárai jelentős előadó-művészeti tevékenységet is kifejtenek.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont