„Psallite” Kárpát-medencei gyülekezeti ének, egyházi népének és zsoltáréneklési verseny

A verseny meghirdetője a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara. Célja a magyar egyházzenei értékek megőrzése, az egyházi, illetve kollégiumi zenei hagyományok folytatása, vagyis a zsoltáréneklés kvartettekben, társas éneklésben, kamaraéneklésben való megvalósítása.

Az egyéni és kamaraének verseny a Nemzeti alaptanterv és a kerettantervek évfolyamonként meghatározott gyülekezeti énekei, egyházi népénekei és zsoltárénekei mellett lehetőséget ad szabadon választott énekek (helyi vagy tradicionális magyar nyelvű egyházi énekek, zsoltárénekek) bemutatására is.

A versenyzők indulhatnak egyénileg, énekes kvartett és kamarakórus formációban.

A versenyben részt vehet valamennyi magyarországi és határon túli magyar középfokú köznevelési intézmény nappali munkarendű tanulója.

  A verseny plakátja ITT tekinthető meg. 

  A versenykiírás ITT olvasható.

  A jelentkezési lap ITT tölthető le, melyet 2022. október 31-ig kell visszaküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

  Az adatkezelési tájékoztató ITT tekinthető meg.

  Az adatkezelési tájékoztatóval kapcsolatos hozzájáruló nyilatkozat ITT tölthető le.

  A regisztrációs felület ITT érhető el, melyet 2022. november 20-ig kell kitölteni!

  A verseny szabályzata ITT érhető el.

A verseny a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, az NTP-TMV-22-0071 azonosítószámú „Psallite” Kárpát-medencei gyülekezeti ének, egyházi népének és zsoltáréneklési verseny című pályázathoz kapcsolódóan a Nemzeti Tehetség Alapból valósul meg.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont