Gyakorlati és Továbbképzési Intézet

Oktatói fogadóórák: előzetes e-mailben történő időpont-egyeztetés alapján a hallgató képzési helyén

Intézetvezető:

Dr. Váradi Ferenc főiskolai tanár


Oktatók:

Dr. Váradi Ferenc intézetvezető, főiskolai tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Tolnai Ágnes főiskolai tanár, dékánhelyettes (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Szontagh Pál Iván főiskolai tanár, a pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzési szak szakfelelőse (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Dr. Józsa Gabriella egyetemi adjunktus (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Bíró Anna gyakorlatvezető (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Bálint-Pallaghy Réka, mesteroktató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Fülöpné Kántor Judit mesteroktató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Majzik Ferencné gyakorlatvezető, mestertanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Intézeti adminisztráció

Nagykőrös – Vargáné Biczó Rozália ügyintéző (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Budapest – Kátai Jolán (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kecskemét – Nyíri Erzsébet (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A Gyakorlati és Továbbképzési Intézet központi e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A Gyakorlati és Továbbképzési Intézet online felületének elérhetősége: https://pk.kre.hu/oktatas/gyakorlati-kepzes/

 

Szakjaink

 


Az Intézetről

A Gyakorlati és Továbbképzési Intézet jelen formájában 2019. október 1-én kezdte meg működését. Feladata elsősorban a Karon megvalósuló szakos képzések külső gyakorlati elemeinek megszervezése, támogatása. Megszervezi emellett az egyes pedagógus továbbképzéseket, és mindkét területen szakmódszertani-tudományos fejlesztő tevékenységet is megvalósít.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont