Nagykőrösi Kollégium

 

Cím: 2750 Nagykőrös, Arany János u. 28.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégiumvezető: Vass Réka Adrienn intézményi lelkipásztor, kollégiumi igazgató

Internátusi portaszolgálat: 30/182-0705

Szállással, elhelyezéssel kapcsolatban a szállás igénybevétele előtt 48 órával írásbeli megkeresését küldje meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Egyetemünk Nagykőrösi Internátusa a Pedagógiai Kartól – könnyű sétával – 10 percre található csendes, parkos környezetben. A kétszintes épület 120 fő elhelyezésére nyújt lehetőséget. Két- és háromágyas szobáink összkomfortosak, főzésre és ételmelegítésre a földszinten lévő közös konyha ad lehetőséget. Emellett mosókonyha áll rendelkezésre, amely térítésmentesen vehető igénybe.

Tanulást és kikapcsolódást a tanulószoba, a társalgók, számítógépterem, a billiárd terem, kollégiumi könyvtár és a konditerem biztosít.

Kollégiumunk alapfeladata az Egyetemre felvételt nyert nappali tagozatos hallgatók elhelyezése a tanulmányi követelmények teljesítésének időtartamára. E meghatározott feladat ellátása érdekében a Kollégium megteremti és folyamatosan biztosítja a tanuláshoz szükséges feltételeket, továbbá lehetőséget nyújt a hallgatók önképzéséhez, tehetségük kibontakoztatásához. Továbbá a Kollégium munkatársai mindent megtesznek az értelmiségi szakember-képzés támogatásáért, valamint a magyarországi református kollégiumi örökség ápolásáért és tovább fejlesztéséért.

Jelentkezési időszakok:

1. *augusztus 10.

2. *január 10.

Beköltözés:

Tanévnyitót megelőző naptól.

Tanévnyitót megelőző naptól.

 

* Amennyiben lemaradt az adott jelentkezési időszakról vagy várólistára szeretne jelentkezni, kérjük, érdeklődjön az esetleges lehetőségekről a fent megadott telefonszámon vagy e-mail címen!

A kollégiumi térítési díjakról bővebben a III.4._sz._melleklet Kollegiumi_szabalyzat_7. sz. mellékletéből tájékozódhat

 

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022/2023-as tanévben a nagykőrösi Kollégium kollégiumi helyeire csak a Neptun Kérvénykezelőben lehet jelentkezni. A kérvényt a Neptunban az Ügyintézés/Kérvények menüben találják, a pályázatot itt tudják kitölteni, a szükséges csatolmányokat itt tudják feltölteni.
Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 10. 23:59. A határidő után nem lehet kérvényt beadni.

Dokumentum csatolás

Több dokumentumot is csatolhat. Egy dokumentum max. 500 KB terjedelmű jpg vagy pdf fájl lehet. Ha túl nagy a jpg fájl, akkor állítsa kisebbre a fotózásnál a felbontást. Ha túl nagy a pdf fájl, akkor pdfcompressor ingyenes interneten elérhető programokkal kicsinyítse le a fájl méretét.

Az I. évre felvettek 2022/2023. tanévi kollégiumi jelentkezéséről szóló bővebb tájékoztató elérhető az alábbi oldalon: http://www.kre.hu/portal/index.php/szolgaltatasaink/kollegiumok.html

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont