Megtartotta első ülését a készülő új korálkönyv szerkesztő bizottsága
Már csak néhány napig lehet jelentkezni a KIDA képzéseire
Megjelent a Károli Magazin legfrissebb száma!
Sportágválasztási felmérés hallgatóink részére
Tavaszi tréninghét
Csak a nevünk változott, küldetésünk a régi
 Hitéleti szakok Nagykőrösön 2022-ben is
A Károli a 4. legjobb felsőoktatási intézmény
<a href=Napi biztatás" />

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Károlis sikerek a Szép Magyar Beszéd versenyen

Az 50. jubileumi, Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd Verseny országos döntőjének idén a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, Vitéz János Tanárképző Központ esztergomi képzési helyszíne adott otthont.

Bővebben ...

Tanári önreflexió és eredményesség – online szakmai nap 2022. május 13-án

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Karának Hittanoktató- és Kántorképző Intézete, valamint a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Református Tanárképző és Zeneművészeti Kara együttműködésében A tanári önreflexió és a tanítói, nevelői munka hatékonyságának mérése, értékelése a vallástanításban címmel online szakmai napot szervezünk, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő hittanoktatókat, vallástanárokat, lelkipásztorokat, gyülekezeti tagokat.

Bővebben ...

Május végén rendezi meg egyetemünk a Kányádi-versenyt

Május 28-án rendezik meg a Pedagógia Kar szervezésében a kar budapesti oktatási-képzési helyszínén immár második alkalommal a Kányádi Sándor versmondó és versillusztrációs versenyt. Az eseményhez közeledve beszélgettünk az esemény védnökével, Dr. Havas Judit, Radnóti- és Pilinszky-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett előadóművész, irodalomtörténésszel a verseny hátteréről, a Kányádi Sándorral való megismerkedéséről és a költővel ápolt barátságáról is.

Bővebben ...

A Marnix Academie hallgatóinak és oktatóinak látogatása a KRE PK-n

Erasmus partnerintézményünk, az utrechti Marnix Academie tanító szakos hallgatói és oktatóik vettek részt a KRE Pedagógiai Karának szakmai hetén 2022. április 25-29. között. Református örökségünk mellett megismerhették a magyarországi köznevelés intézményeit előadások és iskolalátogatások keretében.

Bővebben ...

Tanulmányi kirándulás a teremtett világ felfedezése jegyében

A Károli Közösségi Napok programjaként a Pedagógiai Kar nagykőrösi és kecskeméti hallgatói egynapos tanulmányi kiránduláson vehettek részt, amelynek célja a valós környezeti tanulás megtapasztalása volt. A nap első felében a Szeged mellett található Fehér-tóhoz látogattak el, ahol Ábrahám Krisztián környezeti nevelő tartott érdekes előadást.

Bővebben ...

Lelki egészségnap a Pedagógiai Karon

A Pedagógiai Kar komplex tehetséggondozási programjának részeként 2022. április 20-án immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Lelki egészségnap, ezúttal Nagykőrösön. A programnak kiemelt célja a pedagógussá válás lelki útjának támogatása, s ezzel az egyéni érzelmi készségek gazdagítása.

Bővebben ...

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

 

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont