Károlis hallgatók féláron válthatnak jegyet a Csillagpontra

Találj rá(m) címmel kerül megrendezésre idén a Csillagpont református ifjúsági fesztivál Zánkán, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan egyetemünk is részt vesz. A július 24-29. között zajló rendezvényen intézményünk standja a Lehetőségek Piacán várja az érdeklődőket, ahol az egyetem képzéskínálatával ismerkedhetnek meg az arra járók, illetve egy károlis kvízjáték keretében apróbb ajándékokat is kaphatnak a helyesen válaszolók. A standon a korábban is nagy sikert aratott „Amit ma megtehetsz” tábláról különböző vállalásokat választhatnak, melyekkel önmaguk, közösségük vagy a világ felé szolgálhatnak. A Károli standján ezenkívül egy-egy bátorító, útravaló napi igét is lehet majd húzni.

A Lehetőségek Piacán idén a Károli Junior Akadémia is várja majd az érdeklődőket, a fiatalok részére kincskereső játékkal is készülnek a szervezők a fesztivál szerdai és csütörtöki napján 15.30 órától.

A Csillagpont ideje alatt a lelki és zenei programok mellett érdekes előadásokkal és szabad programokkal is várják a résztvevőket, lehetőség lesz sportolásra, strandolásra is. A fesztiválon fellép a Follow the Flow, Horváth Tamás, a Hillsong London Worship, LZ7 és még sokan mások!

A fesztivál pénteki napját pedig az Ez az a nap! Balaton nagyszabású zenei programja zárja.

A Károli-egyetem a fesztivál elkötelezett támogatója, a Magyarországi Református Egyház és a Károli Gáspár Református Egyetem között létrejött megállapodás értelmében egyetemünk hallgatói most féláron válthatnak jegyet a Csillagpontra az alábbi kuponkód felhasználásával: KRE2023

Az 50%-os kedvezmény a napi- vagy hetijegyre, szállásra és étkezésre egyaránt érvényes, amit a rendszer automatikusan levon a vásárlás végösszegéből a https://jegy.csillagpont.info/ oldalon.

A Csillagpont részletes programja ide kattintva érhető el.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont