Előalkalmassági vizsga a Pedagógiai Karon

A 2022. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során a Kar előalkalmassági vizsgát szervez 2022. január 26-án. A járványügyi készültség függvényében a megvalósulás módjáról (jelenléti, vagy online) hamarosan bővebb tájékoztatást adunk.

Az előalkalmassági vizsgán való részvétel regisztrációhoz kötött! A regisztrációs felület ITT érhető el!

A felvételi eljárás keretében előalkalmassági vizsgálat a tanító, óvodapedagógus, csecsemő-és kisgyermeknevelő alapképzési szakra, valamint református hittanoktató és kántor alapképzési szakra jelentkezők részére szól.

Előalkalmassági vizsgadíj
Az alkalmassági vizsga eljárási díja 4.000,- forint. Az alkalmassági vizsgadíj átutalással egyenlítendő ki. Az átutalást legkésőbb 2022. január 20-ig kell megtenni!

Az átutalás pontos technikai részletei az alábbiakban olvashatók
Utalás indítása magyar bankszámláról:
Kedvezményezett neve: Károli Gáspár Református Egyetem
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11705008-20471736
Összeg: 4.000,- Ft
A közleményben mindenképpen tüntesse fel az alábbi adatokat: PK_előalk_NÉV

FIGYELEM! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az átutalás nem a megadott módon és a kitűzött határidőig történik, akkor nem lesz egyértelműen beazonosítható az utalás, s így a vizsga sem kezdhető meg!

Előzetes alkalmassági vizsgaeredmény figyelembevétele

Aki az idei felvételi eljárásban más intézményben sikeres előzetes alkalmassági vizsgát tesz minden részvizsgára kiterjedően, és az alkalmassági vizsgalap hitelesített másolatát feltölti a felvételi jelentkezéséhez legkésőbb 2022. május végéig, annak nem kell részt vennie az intézményünk által szervezett alkalmassági vizsgán, s az ahhoz tartozó különeljárási díjat sem kell befizetni.

A 2022. évi felsőoktatási általános felvételi eljárás alkalmassági vizsga tudnivalóiról bővebben itt olvashat.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

 

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont