Előalkalmassági vizsga a Pedagógiai Karon

Előalkalmassági vizsga a Pedagógiai Karon 

 A 2024. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során a Kar előalkalmassági vizsgát szervez 2024. január 24-én.Az előalkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezés benyújtása előtt lehetőséget adjon az alkalmasság mérésére. Részvétele az előalkalmassági vizsgán önkéntes. 

Sikeresen teljesített előalkalmassági vizsgát követően a májusi kötelező alkalmassági vizsgán nem kell megjelennie, csupán jeleznie felénk a sikeres előalkalmassági tényét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Sikertelen előalkalmassági vizsga esetén módja lesz a májusi vizsgán teljesíteni az előírt követelményeket. 

Az előalkalmassági vizsgán való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet 2024. január 18. éjfélig várunk! 

A regisztrációs felület ITT érhető el! 

A vizsgára a személyazonosságát igazoló okmányát hozza magával. A tanító és az óvodapedagógus alapképzési szak testi alkalmassági vizsgálata miatt tornafelszerelés is szükséges. 

Előzetesen az alábbi tennivalókra és tudnivalókra hívjuk fel szíves figyelmét: 

Előalkalmassági vizsgadíj 

Az alkalmassági vizsga eljárási díja 4 000,- forint. Az alkalmassági vizsgadíj átutalással egyenlítendő ki. Az átutalást legkésőbb 2024. január 18-ig kell megtenni! 

Az átutalás pontos technikai részletei az alábbiakban olvashatók 

Utalás indítása magyar bankszámláról: 

Kedvezményezett neve: Károli Gáspár Református Egyetem 

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11705008-20436034  

Összeg: 4000,- Ft 

A közleményben mindenképpen tüntesse fel az alábbi adatokat: PK_előalk_NÉV 

FIGYELEM! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az átutalás nem a megadott módon és a kitűzött határidőig történik, akkor nem lesz egyértelműen beazonosítható az utalás, s így a vizsga sem kezdhető meg! 

 

Alkalmassági vizsga követelményei 

A pedagógusképzés alkalmassági vizsga részleteiről https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2024A/jelentkezes/alkalmassagi_vizsga/pedagoguskepzes_alkalmassagi linken tájékozódhat! 

A hitéleti képzések alkalmassági vizsga részleteiről itt tájékozódhat! 

 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont