AmiKRE érdemes figyelni! – Hallgatói felhívás

Hallott már a Budapest Ösztöndíj Programról? Tudja, hogyan lehet „Camp Leader”? Érdeklik a legfrissebb pályázatok, ösztöndíjak, egyetemi hírek és programajánlók?

Mindezek megtalálhatók a KRE Hallgatói Hírlevélben! A minden hónapban kiküldésre kerülő hírlevélből naprakészen tájékozódhat a legfrissebb egyetemi hírekről és programokról, aktuális ösztöndíjakról és pályázatokról, valamint olyan érdekességekre is felhívjuk a figyelmet, mint az „Év Fája” szavazás, egy közelgő fesztivál, vagy épp a legújabb infokommunikációs újítások.

Kiküldésre kerül – akkor miért nem kapom meg?

Ha az elmúlt hónapok során nem találkozott a KRE Hallgatói Hírlevéllel e-mail-fiókjában, előfordulhat, hogy levelezőrendszere a „Promóciók” vagy a „Spam” mappába helyezte át a kiküldött hírlevelet. Ha szeretné, hogy a hírekről, pályázatokról és programokról könnyedén tájékozódhasson, egyszerűen csak engedélyezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet, mint biztonságos feladót, vagy helyezze át a levelet az „Elsődleges” mappába.

Várjuk az ötleteket!

A hírlevéllel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket kérjük, küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Erre a címre várjuk a témaötleteket, hallgatói híreket is!

Amennyiben az íróasztalfiókjában érdekes, a református értékekkel összeegyeztethető cikkek lapulnak, örömmel fogadjuk írásait a KRE honlapján található „Blog” rovatba. Határidő nincs, a cikkeket, illetve téma-javaslatokat folyamatosan várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont