Karunk Akkreditált kiváló Tehetségpont minősítést kapott

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) 2021. január 28-án örömmel tájékoztatta a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karát: a 2020/2021 évi akkreditációs folyamatban való részvétel eredményeként elnyertük az Akkreditált kiváló Tehetségpont minősítést.

Az akkreditációs szakértők értékelése kiemeli, hogy a tehetséggondozó, fejlesztő munka, a tehetséggondozás színvonalának folyamatos fejlesztése iránt a Kar vezetése és közössége elkötelezett. Magas minőségű, színvonalas képzést és kutatást támogató környezetben biztosítjuk a tudományos diákköri tevékenység működtetését. Tehetséggondozási tanácsadó rendszerünk kiterjed a Kar jelenlegi és volt hallgatóira, partnerintézményeink szakembereire egyéni és csoportos szinten. Szakmai együttműködéseink és nemzetközi eredményeink ugyancsak támogató elismerésben részesültek.

Az akkreditációs folyamat tapasztalatai összességében megerősítették, hogy regionális hatókörű Akkreditált kiváló Tehetségpontként a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara szakmailag hiteles és kompetens tagja a MATEHETSZ Tehetséghálózat egyre bővülő családjának.

A kari tehetséggondozásról itt találhatók további részletek.

 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont