Hitéleti szakok Nagykőrösön 2021-ben is

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara örömmel várja a jelentkezőket a hitéleti szakokra Nagykőrösön 2021-ben is! Harminc esztendeje változatlan elkötelezettséggel és szakmai színvonalon képezünk egyházunk szolgálatára hittanoktatókat és kántorokat.
Hallgatóinkat összetartó és dinamikus közösség, családias lelkület és odafigyelés, magasan képzett és elkötelezett oktatók várják.



Nagykőrösön lehetséges a hitéleti alapképzési szakkal párhuzamosan másik alapképzési szak (pl. tanító, óvodapedagógus) elvégzése is. A nem hitéleti szakokra a Felvi.hu rendszerében kell jelentkezni.

A hitéleti szakokra történő jelentkezés és felvétel esetén az emelt szintű érettségi nem kötelező! A jelentkezést közvetlenül az intézményhez kell benyújtani.

Minden nappali munkarendű hallgatónknak kollégiumi elhelyezést, levelező munkarendű hallgatóinknak a konzultációs és vizsganapokon szállást tudunk biztosítani.

Többféle ösztöndíjat és támogatási lehetőséget kínálunk nappali munkarendű hallgatóinknak. Kiemelt feladatunk a tehetséggondozás.

Szeretettel várjuk a hitünk és a hitre nevelés, az egyházi szolgálat iránt érdeklődő minden kedves jelentkezőt – fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt!

Online nyílt nap: 2021. február 1. (részletek később)


Nem ti választottatok ki engem, hanem én választottalak ki titeket, és arra rendeltelek, hogy elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon, hogy bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.” (Jn 15,16)



További információk
Jelentkezés hitéleti szakjainkra (online): http://www.kre.hu/hiteletifelveteli/index.php


Tájékoztató a református hittanoktató alapképzési szakra történő jelentkezésről: http://www.kre.hu/felveteli/reformatus-hittanoktato-alapkepzesi-szak.php

Tájékoztató a kántor alapképzési szakra történő jelentkezésről: http://www.kre.hu/felveteli/kantor-alapkepzesi-szak.php

Tájékoztató hitéleti szakjainkról a Felvi.hu rendszerében: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=279&elj=21a&oldal=2&fej=H

Kari felvételi tájékoztató füzet: http://www.kre.hu/felveteli/KRE-TFK.pdf

A református hittanoktató szak rövid ismertetője: https://tfk.kre.hu/index.php/reformatus-hittanoktato-alapkepzesi-szak

A kántor alapképzési szak rövid ismertetője: https://tfk.kre.hu/index.php/kantor-alapkepzesi-szak

 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont