Elindult a nézői regisztráció az idei KREaktív döntőjére!

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel idén második alkalommal kerül megrendezésre egyetemünk összegyetemi tehetségkutató versenye, a KREaktív a Károli Közösségi Napok (tréninghét) nyitórendezvényeként.  A versenyre összesen 55 nevezés érkezett négy kategóriában: vers- és prózamondás, ének, hangszeres zene, tánc. Az előzsűrizést követően a döntőbe 31 produkció jutott tovább, melyeket a József Attila Színház színpadán mutathatnak be zsűri és nézőközönség előtt.

A zsűri tagjai: Léner András színházi rendező, az Egyetemi Színpad vezetője, valamint: Wunderlich József, Junior Príma-díjas és Soós Imre-díjas színész; Bach Kata, Pethes-Agárdi-díjas színésznő; Jancsó Gábor, a Blahalouisana együttes zeneszerzője és basszusgitárosa, film- és komolyzene-szerző; Hunyadi Donatella operaénekes; Mikes Anna, Junior Príma-díjas táncos; valamint Bánkövi Bence csellista, a Virtuózok Kamaraegyüttes tagja.

A döntő időpontja: 2024. október 21. (hétfő) 10-16 óra
Helyszíne: József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)
A színház megközelítése: az M3 metróval Göncz Árpád városközpont megállóig.

Regisztráció:
Károlis hallgatóként a nézői részvételért tréninghetes aláírást lehet kapni, amennyiben a Neptunon keresztül a "KREaktív kurzusok" (W232RH22K) felvételre kerül. (A helyszíni jelenléti ívvel lehet igazolni a részvételt.)

A tréningheti kurzustól függetlenül is van lehetőség részt venni az eseményen,  az alábbi linken lehet nézőként regisztrálni: https://portal.kre.hu/kreaktiv-kozonseg/
(Az egyetem munkavállalóinak, valamint a külsős vendégek, hozzátartozók regisztrációját is a fenti linken várjuk.)

Találkozunk október 21-én a József Attila Színházban! Sikeres szereplést és jó szurkolást kívánunk hallgatóinknak!

KREaktív szurkolók - illusztráció

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont