Ádám Jenő konferencia – Feltáruló hagyaték 3

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara nevében tisztelettel meghívjuk Önt és kollégáit Ádám Jenő életművét feldolgozó konferenciasorozatunk következő alkalmára, melyet Feltáruló hagyaték 3 címmel rendezünk.

 A konferenciának a szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Ház ad otthont (2310 Szigetszentmiklós, Tököli utca 19.) 2024. június 11-én, kedden 10 órától.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezési lap a linkre kattintva elérhető. Jelentkezés (kre.hu)

A jelentkezés határideje: 2024. június 6.

Kérjük, hogy a meghívót továbbítsa az érintett kollégáinak és támogassa személyes megjelenésüket ezen az eseményen.

A konferencia részletes program mobilverziójának megtekintéséhez kattintson ide

A konferenciához kapcsolódó további tudnivalók rövidesen elérhetőek lesznek a KRE Pedagógiai Kar https://pk.kre.hu/ honlapján.

Meghívó - A szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Ház, a Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékház, valamint a Károli Gápsár Református Egyetem Pedagógiai Kara projektzáró konferenciát rendez Ádám Jenő életműve három fejezetben - Feltáruló hagyaték 3. címmel. Helyszín és időpont: 2024. június 11. kedd, 10 óra, 2310 Szigetszentmiklós, Tököli utca 19. Városi Könyvtár és Közösségi Ház; A konferencia után ünnepi koncert és koszorúzás az Ádám Jenő Emlékházban. A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött. Kérjük részvételi szándékát június 6-ig a kre.hu/pk_konderencia oldalon jelezze! Kapcsolattartó: Varró-Sasi Ildikó mesteroktató (varro.sasi.ildiko@kre.hu).

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont