Tehetség – Hit – Identitás konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara szeretettel meghívja a tehetséggondozás területén elkötelezett kutatókat és gyakorlati szakembereket Tehetség – Hit – Identitás konferenciájára

A konferencia időpontja: 2024. május 9. (csütörtök)* 12.00 órától

A konferencia online formában kerül megvalósításra.

A konferencia célja a tehetséggondozás elméleti és gyakorlati kérdésköreinek, a hit tehetséggondozásban, képességek kibontakoztatásában betöltött szerepének pontosítása. Előadásokat és publikációkat a pedagógia, a pszichológia és a teológia tudományterületeiről várunk.

A konferenciaelőadás absztraktja 1500–3000 karakter, beküldésének határideje: 2024. május 6.

A konferenciához kapcsolódó tanulmánykötetbe a konferencián való előadás nélkül is fogadunk tanulmányokat, melyeket legkésőbb 2024. július 31-ig lehet megküldeni. A publikációkhoz kérünk angol vagy német nyelvű összefoglalást. A tanulmánykötetbe szánt tanulmány szóközökkel együtt legalább 20 ezer, legfeljebb 40 ezer karakter lehet, a következő formátumban: http://www.kre.hu/portal/images/kiadvanyok/szerzoi-utmutato/Stiluslap_2022.pdf

Az érkező szakmai anyagokat két független bíráló értékeli. A konferencia végleges programjáról legkésőbb 2024. május 7-ig értesítünk minden jelentkezőt.

A konferenciára jelentkezni a következő regisztrációs felületen lehet: https://forms.office.com/e/VebHgsE2xv 

A rendezvény végén a résztvevők számára továbbképzési igazolást állítunk ki a jelenlét óraszáma alapján. Kérjük, jelezzék igényüket a regisztráció kitöltésekor. Regisztrációra 2024. május 8. napjáig van lehetőség.

A konferenciakötetben való megjelenéshez kapcsolódóan az absztraktot és/vagy tanulmányt beküldők hozzájárulása: 10.000 Ft, amely 2024. május 7-ig befizetendő a következő számlaszámra: 11705008-20436034. Az utalás ’Közlemény’ rovatában kérjük feltüntetni: PKKONF_”Név”. A kapcsolódó számlázási adataikat kérjük ugyancsak rögzíteni a regisztrációs felületen. A Károli Gáspár Református Egyetemmel hallgatói jogviszonyban vagy munkaviszonyban álló előadók mentesülnek a díjfizetés alól.

A konferencia e-mail-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., amelyen szeretettel várjuk absztraktjaikat és tanulmányaikat, valamint a konferenciával kapcsolatos kérdéseiket és észrevételeiket.

A konferencia szervezőbizottsága

A felhívás PDF-formátumban megtekinthető ide kattintva.

A konferencia programja ide kattintva olvasható.

* Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2024. május 9. „Krisztus mennybemenetelének” ünnepe („Áldozócsütörtök”), a református fenntartású oktatási intézményekben munkaszüneti nap vagy tanítás nélküli munkanap. Konferenciánkat a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi istentisztelet után kezdjük.

 

A rendezvény a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Karának
Hitéleti képzések és a tehetséggondozás fejlesztése című pályázata támogatásával,
továbbá a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, az NTP-HHTDK-23-0032 azonosítószámú,
Tudományos diákköri műhelyek a KRE PK-n 2023/2024. című pályázathoz kapcsolódóan
(vonatkozó támogatási alprogram: Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián,
valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása
,
a pályázati kategória kódja: NTP-HHTDK-23), a Nemzeti Tehetség Alapból valósul meg.

 

 

 Károli PK logó Kultúrális és Innovációs Minisztérium logóNemzeti Tehetség Program logó

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont