Tehetség – Hit – Identitás konferencia

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara szeretettel meghívja a tehetséggondozás területén elkötelezett kutatókat és gyakorlati szakembereket Tehetség – Hit – Identitás címmel szervezett konferenciájára.

A konferencia időpontja: 2023. május 18. (csütörtök)* 12.00 órától

A konferencia online formában kerül megvalósításra.

A konferencia célja a tehetséggondozás elméleti és gyakorlati kérdésköreinek, a hit tehetséggondozásban, képességek kibontakoztatásában betöltött szerepének pontosítása. Előadásokat és publikációkat a pedagógia, a pszichológia és a teológia tudományterületeiről várunk.

A konferenciaelőadás absztraktja 1500–3000 karakter, beküldésének határideje: 2023. május 12.

A konferenciához kapcsolódó tanulmánykötetbe a konferencián való előadás nélkül is fogadunk tanulmányokat, melyeket legkésőbb 2023. július 31-ig lehet megküldeni. A publikációkhoz kérünk angol vagy német nyelvű összefoglalást. A tanulmánykötetbe szánt tanulmány szóközökkel együtt legalább 20 ezer, legfeljebb 40 ezer karakter lehet, a következő formátumban: http://www.kre.hu/portal/images/kiadvanyok/szerzoi-utmutato/Stiluslap_2022.pdf

Az érkező szakmai anyagokat két független bíráló értékeli. A konferencia végleges programjáról legkésőbb 2023. május 15-ig értesítünk minden jelentkezőt.

A konferenciára jelentkezni a következő regisztrációs felületen lehet: https://forms.office.com/e/c5PqmpjV48

A rendezvény végén a résztvevők számára továbbképzési igazolást állítunk ki a jelenlét óraszáma alapján. Kérjük, jelezzék igényüket a regisztráció kitöltésekor. Regisztrációra 2023. május 17. napjáig van lehetőség.

A konferenciakötetben való megjelenéshez kapcsolódóan az absztraktot és/vagy tanulmányt beküldők hozzájárulása: 10.000 Ft, amely 2023. május 17-ig befizetendő a következő számlaszámra: 11705008-20436034. Az utalás ’Közlemény’ rovatában kérjük feltüntetni: PKKONF_”Név”. A kapcsolódó számlázási adataikat kérjük ugyancsak rögzíteni a regisztrációs felületen. A Károli Gáspár Református Egyetemmel hallgatói jogviszonyban vagy munkaviszonyban álló előadók mentesülnek a díjfizetés alól.

A konferencia e-mail-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., amelyen szeretettel várjuk absztraktjaikat és tanulmányaikat, valamint a konferenciával kapcsolatos kérdéseiket és észrevételeiket.

A konferencia szervezőbizottsága

A felhívás PDF-formátumban megtekinthető ide kattintva.

A konferencia programja ide kattintva olvasható.

* Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2023. május 18. „Krisztus mennybemenetelének” ünnepe („Áldozócsütörtök”), a református fenntartású oktatási intézményekben munkaszüneti nap vagy tanítás nélküli munkanap. Konferenciánkat a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi istentisztelet után kezdjük.

 

A rendezvény a Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Karának
Hitéleti képzések és a tehetséggondozás fejlesztése című pályázata támogatásával,

továbbá a Nemzeti Tehetség Program NTP-INNOV-22-0170 azonosítószámú,
Teremtés és fenntarthatóság című pályázatához kapcsolódóan
(vonatkozó támogatási alprogram: Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása, a pályázati kategória kódja: NTP-INNOV-22),

a Nemzeti Tehetség Alapból valósul meg.

 

 Károli 30 logó Kultúrális és Innovációs Minisztérium logóNemzeti Tehetség Program logó

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont