Tehetség - Hit - Identitás konferencia-felhívás

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara szeretettel meghívja a tehetséggondozás területén elkötelezett kutatókat és gyakorlati szakembereket Tehetség – Hit – Identitás címmel szervezett konferenciájára.

A konferencia időpontja: 2022. május 26. (csütörtök)* 12.00 órától

A konferencia online formában kerül megvalósításra.

A konferencia célja a tehetséggondozás elméleti és gyakorlati kérdésköreinek, a hit tehetséggondozásban, képességek kibontakoztatásában betöltött szerepének pontosítása. Előadásokat és publikációkat a pedagógia, a pszichológia és a teológia tudományterületeiről várunk.

A konferenciaelőadás absztraktja 1500–3000 karakter, beküldésének határideje: 2022. május 5.

A konferenciához kapcsolódó tanulmánykötetbe a konferencián való előadás nélkül is fogadunk tanulmányokat, melyeket legkésőbb 2022. június 30-ig lehet megküldeni. A publikációkhoz kérünk angol vagy német nyelvű összefoglalást. A tanulmánykötetbe szánt tanulmány szóközökkel együtt legalább 20 ezer, legfeljebb 40 ezer karakter lehet, a következő formátumban: http://www.kre.hu/portal/images/kiadvanyok/szerzoi-utmutato/Stiluslap_2021.pdf

Az érkező szakmai anyagokat két független bíráló értékeli. A konferencia végleges programjáról legkésőbb 2022. május 10-ig értesítünk minden jelentkezőt.

A konferenciára jelentkezni a következő regisztrációs felületen lehet:

https://forms.office.com/Pages/Response
Page.aspx?id=7l1q4FbMvUC0Hr8_SCvN0wmd6QfZD5JBirgynRYn0VJUMFVaUExQM01NU1ZFOEZKTVMzMThDTFk1Qi4u

A rendezvény végén a résztvevők számára továbbképzési igazolást állítunk ki a jelenlét óraszáma alapján. Kérjük, jelezzék igényüket a regisztráció kitöltésekor. Regisztrációra 2022. május 20. napjáig van lehetőség.

A konferenciakötetben való megjelenéshez kapcsolódóan az előadók és/vagy tanulmányukat beküldők hozzájárulása: 10.000 Ft, amely 2022. május 20-ig befizetendő a következő számlaszámra: 11705008-20436034. Az utalás ’Közlemény’ rovatában kérjük feltüntetni: PKKONF_”Név”. A kapcsolódó számlázási adataikat kérjük ugyancsak rögzíteni a regisztrációs felületen. A Károli Gáspár Református Egyetemmel hallgatói jogviszonyban vagy munkaviszonyban álló előadók mentesülnek a díjfizetés alól.

A konferencia e-mail-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., amelyen szeretettel várjuk absztraktjaikat és tanulmányaikat, valamint a konferenciával kapcsolatos kérdéseiket és észrevételeiket.

Nagykőrös, 2022. március 31.

 

A konferencia szervezőbizottsága

A felhívás PDF-formátumban megtekinthető ide kattintva.

A konferencia programja ide kattintva olvasható.

* Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2022. május 26. „Krisztus mennybemenetelének” ünnepe („Áldozócsütörtök”), a református fenntartású oktatási intézményekben munkaszüneti nap vagy tanítás nélküli munkanap. Konferenciánkat a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi istentisztelet után kezdjük.

A rendezvény a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, az NTP-INNOV-21-0218 azonosítószámú,
A teremtett világ felfedezése című pályázathoz kapcsolódóan valósul meg.

 

 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont