Magyar bajnoki címet szerzett Katona Renáta hallgatónk

December 17-19. között rendezték meg a vívó országos bajnokságot a Ludovika Arénában. A járványhelyzet miatt idén zárt kapuk mellett megtartott vívóünnepségen a nézők élőben követhették az eseményeket, ahol többek között pszichológia szakon végzett alumni hallgatónk, Szilágyi Áron immár nyolcadik magyar bajnoki címét szerezte meg, miután 15:11-re legyőzte Iliász Nikolászt a döntőben.

A női kard döntőjében idén új bajnokot avattak: Katona Renáta, egyetemünk harmadéves, óvodapedagógus szakos hallgatója állhatott fel a dobogó legfelső fokára a hétvégén megtartott versenyen, miután izgalmas döntőben 15:14-re győzte le Battai Sugár Katinkát. A győzelem után így nyilatkozott:

"Annyira nem éreztem a vívást, mint a legutóbbi válogatón, melyet szintén sikerült megnyernem, viszont nagyon akartam ezt a sikert. Az asszók között is többet kellett várni a megszokottnál, de végül csak összejött az aranyérem… Vezettem már 14:11-re is a döntőben, nagyon vártam a végét, az utolsó pillanatban sikerült beadnom a győztes tust. Elfáradtam, de boldog vagyok!”

 

Ezúton is szívből gratulálunk az elért eredményekhez!

 

 

 

Képek és idézet: hunfencing.hu

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont