Hitéleti szakok Nagykőrösön 2022-ben is

A Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kara (korábbi nevén Tanítóképző Főiskolai Kar) örömmel várja a jelentkezőket a hitéleti szakokra Nagykőrösön 2022-ben is! Harminc esztendeje változatlan elkötelezettséggel és szakmai színvonalon képezünk egyházunk szolgálatára hittanoktatókat és kántorokat.
Hallgatóinkat összetartó és dinamikus közösség, családias lelkület és odafigyelés, magasan képzett és elkötelezett oktatók várják.


Nagykőrösön lehetséges a hitéleti alapképzési szakkal párhuzamosan másik alapképzési szak (pl. tanító, óvodapedagógus) elvégzése is. A nem hitéleti szakokra a Felvi.hu rendszerében kell jelentkezni.

A hitéleti szakokra történő jelentkezés és felvétel esetén az emelt szintű érettségi nem kötelező! A jelentkezést közvetlenül az intézményhez kell benyújtani.

Minden nappali munkarendű hallgatónknak kollégiumi elhelyezést, levelező munkarendű hallgatóinknak a konzultációs és vizsganapokon szállást tudunk biztosítani.

Többféle ösztöndíjat és támogatási lehetőséget kínálunk nappali munkarendű hallgatóinknak. Kiemelt feladatunk a tehetséggondozás. A nappali munkarendű, hitéleti és pedagógusképzési területen párhuzamosan tanulmányokat folytató, azaz egyszerre két szakot végző hallgatókat kiemelt támogatási rendszer várja 2022 őszétől.

Szeretettel várjuk a hitünk és a hitre nevelés, az egyházi szolgálat iránt érdeklődő minden kedves jelentkezőt – fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt!

Online nyílt nap: 2021. december 8.


Nem ti választottatok ki engem, hanem én választottalak ki titeket, és arra rendeltelek, hogy elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon, hogy bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.” (Jn 15,16)


További információk
Jelentkezés hitéleti szakjainkra (online): http://www.kre.hu/hiteletifelveteli/index.php


Tájékoztató a református hittanoktató alapképzési szakra történő jelentkezésről: http://www.kre.hu/felveteli/reformatus-hittanoktato-alapkepzesi-szak.php

Tájékoztató a kántor alapképzési szakra történő jelentkezésről: http://www.kre.hu/felveteli/kantor-alapkepzesi-szak.php

Tájékoztató a református közösségszervező alapképzési szakra történő jelentkezésről: http://www.kre.hu/felveteli/reformatus-kozossegszervezo-alapkepzesi-szak.php

Tájékoztató hitéleti szakjainkról a Felvi.hu rendszerében: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=279&elj=21a&oldal=2&fej=H

A református hittanoktató szak rövid ismertetője: https://pk.kre.hu/index.php/reformatus-hittanoktato-alapkepzesi-szak
A kántor alapképzési szak rövid ismertetője: https://pk.kre.hu/index.php/kantor-alapkepzesi-szak

A református közösségszervező szak rövid ismertetője: https://pk.kre.hu/index.php/reformatus-kozossegszervezo-alapkepzesi-szak-ba

 

 

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Károli Podcast

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont