Őszi tréninghét – „A keresztyén ember társadalmi felelőssége”

2021. november 2. és november 5. között kerül megrendezésre Egyetemünkön a Károli Közösségi Napok (őszi tréninghét). A közösségi napok témája: „A keresztyén ember társadalmi felelőssége”

A tréninghetet jelenléti formában rendezzük, azonban a Károli Közösségi Napok programjain előzetes regisztráció alapján lehet csak részt venni (kivéve nyitó áhítat). Az egyetemi munkavállalók a tréninghét regisztrációs felületén tudnak jelentkezni, az egyetemi hallgatók pedig a Neptunon keresztül adhatják le regisztrációjukat. A jelentkezés határideje: október 26. (kedd) 23:59.

Az összegyetemi Nyitó áhítatra 2021. november 2-án, kedden 9 órakor kerül sor a Budapest-Pozsonyi Úti Református Egyházközség templomában. Igét hirdet Főtiszteletű Balog Zoltán püspök úr, a Magyarországi Református Egyház lelkészi elnöke. Az áhítatot Prof. Dr. Czine Ágnes rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes asszony rektori tájékoztatója követi majd.

Az eseményen csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet részt venni.

Az áhítatot, valamint az azt követő rektori tájékoztatót élőben követhetik Egyetemünk hivatalos Youtube-csatornáján: www.youtube.com/karoligasparegyetem

Budapesti részletes program ide kattintva érhető el.

Kecskeméti részletes program ide kattintva érhető el.

Nagykőrösi részletes program ide kattintva érhető el.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

 

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont