Tájékoztatás névváltozásról

A Magyarországi Református Egyház Zsinata Elnökségi Tanácsának 2021. február 25-i, 130072/2021. számú döntése értelmében a

Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának neve

2021. augusztus 1. napjától

Károli Gáspár Református Egyetem Pedagógiai Kar

elnevezésre változott.

A kari elnevezésre utaló, „tfk” rövidítést tartalmazó korábbi e-mail-címekre küldött levelek a „pk” rövidítést tartalmazó új e-mail-címekre érkeznek. Az adatokat folyamatosan frissítjük a honlapon.

Kari honlap: www.kre.hu/pk
Kari vezetés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dékáni Hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kollégium (Nagykőrös): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanulmányi Osztály (Nagykőrös): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanulmányi Osztály (Budapest): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanulmányi Osztály (Kecskemét): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tájékoztatót ide kattintva megtekinthetik.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont