Képek-be-zárva fotópályázat

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kar Művészeti, Testnevelési és Életviteli Tanszéke fotópályázatot hirdet Képek-be-zárva címmel.

A pályázat célja a jelen válságos helyzetben a hétköznapjaink szebb, emberibb oldalának bemutatása. Irányítsuk figyelmünket a körülöttünk lévő apró csodákra, vegyük észre, hogy a világunk több annál, mint ami hangosan és zajosan körülölel, lehúz. A kritikus körülmények ellenére a hit és reménység felmutatására hívjuk alkotókedvű hallgatóinkat.

A címhez kapcsolódóan a következő témák feldolgozását javasoljuk:

1. Életképek – keretek között kitekintve
2. Épített tereink nélkülünk
3. Fények – árnyak – hangulatok
4. Rejtett csodák (makrofotó)

A pályázaton részt vehetnek a Kar nappali és levelező munkarendben tanuló hallgatói témánként 1-1, tehát összesen 4 különböző témához kapcsolódó alkotással.

A benyújtandó pályamű előírásai:
· A fotók készülhetnek digitális vagy analóg eszközzel, de a beküldés csak digitális formátumban lehetséges.
· Méret: min. 20 x 30 cm; 300 Dpi (2362 x 3543 px)
· Fájltípus/kiterjesztés: RAW; TIFF; JPEG
· A pályázat anyagát képező fotókat és a kitöltött pályázati adatlapot az elektronikus levél mellékleteként csatolva várjuk a megadott címre.
     A képfájlokat a következő módon kérjük elnevezni:
     alkotó monogramja(kötőjel)NEPTUN-kód(kötőjel)téma sorszáma(pont)fájlkiterjesztés
     Például: SzV-XY1X2Y-1.jpg vagy szv-xy1x2y-1.jpg (ékezetes karakterek, kis- és nagybetűk tetszőleges használata megengedett)

A beküldés határideje: 2021. május 24.
A pályaműveket a következő címre kérjük beküldeni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A beérkezett és a zsűri által kiválasztott alkotásokból kiállítást rendezünk, és a legsikeresebb alkotásokat jutalmazzuk. Eredményhirdetés és díjátadó: a Képek-be-zárva kiállítás megnyitója alkalmával.

A felhívás megtekinthető ide kattintva.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont