Ünnepélyes tanévnyitó

A Károli Gáspár Református Egyetem 2021. szeptember 6-án (hétfőn) 9.30 órakor tartja tanévnyitó istentiszteletét, melynek helyszíne a Pozsonyi Úti Református Egyházközség Hálaadás Temploma lesz (1133 Budapest, Pozsonyi út 58.).

Pótfelvételi a KRE TFK-n!

A 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás eredményeképpen közel 2300-an kezdhetik meg világi képzésben a tanévet 2020. szeptemberben a Károli Egyetemen, ám akik eddig nem jutottak be, azoknak most újabb esély nyílik a 2020. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás (2020P) keretein belül.

Károli Gólyanap, másképp

A Károli Gáspár Református Egyetem a szenátus által is elfogadott  76/2020. (V.29.) határozat értelmében úgy tervezte, hogy a Gólyákat Gólyatábor keretében köszönti szeptember 2-4 közötti időszakban. Sajnos a jelenlegi járványügyi veszélyeztetettség és a nagy létszámú rendezvények korlátozására vonatkozó szabályozás a felsőoktatási intézmények rendezvényeit is érinti.

Pótfelvételi 2015

Kezdetét vette a 2015. évi pótfelvételi eljárás, melynek keretein belül 2015. augusztus 10-ig lehet jelentkezni a meghirdetett képzésekre. A jelentkezés kizárólag elektronikus úton lehetséges a www.felvi.hu oldalon, egyetlen képzés megjelölésével.

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 23-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is felvételiztek.
 

Egyetemünk pótfelvételi képzéskínálatáról bővebb információ a www.kre.hu/potfelveteli oldalunkon található.

Sok sikert kívánunk!


Állami kitüntetést kapott Dr. Madarász Imréné

Államalapító Szent István ünnepe alkalmából kitüntetést vehetett át 2014. augusztus 18-án a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kar docense, Dr. Madarász Imréné. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesítette Egyetemünk oktatóját a Pesti Vigadóban.

Az ünnepségen többek között művészek, tanárok, orvosok, sportolók, tudósok, újságírók vehették át a Magyar Érdemrend közép-, tiszti- és lovagkeresztjeit, valamint Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszteket. Miniszter úr nemzeti ünnepünk alkalmából kiemelte: „a díjazottak Magyarország hozzáadott értékei, az az emberi többlet, amely képes pótolni a hiányzó nyersanyagot, tőkét, infrastruktúrát”.


Tanévnyitó Ünnepség

A Károli Gáspár Református Egyetem 2014. szeptember 8-án (hétfőn) 10 órakor a Fasori Református Templomban (1071 Budapest, Városligeti fasor 7.) tartja ünnepélyes tanévnyitóját.


Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont