Tehetség - Hit - Identitás konferencia-felhívás

A Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara szeretettel meghívja a tehetséggondozás területén elkötelezett kutatókat és gyakorlati szakembereket Tehetség – Hit – Identitás címmel, hagyományteremtő szándékkal szervezett első konferenciájára.

A konferencia időpontja: 2021. május 13. (csütörtök)* 12.00 órától

A konferencia tervezett helyszíne: 2750 Nagykőrös, Hősök tere 5.
A rendezvény az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően kerül megrendezésre (online vagy hibrid formában). A konferencia megrendezésének konkrétumairól a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A konferencia célja a tehetséggondozás elméleti és gyakorlati kérdésköreinek, a hit tehetséggondozásban, képességek kibontakoztatásában betöltött szerepének pontosítása. Előadásokat és publikációkat a pedagógia, a pszichológia és a teológia tudományterületeiről várunk.

A konferenciaelőadás absztraktja 1500–3000 karakter, beküldésének határideje: 2021. április 30.

A konferenciára jelentkezni a http://www.kre.hu/tfk_konferencia/ regisztrációs felületen lehet. A rendezvénysorozat végén a résztvevők számára továbbképzési igazolást állítunk ki a jelenlét óraszáma alapján. Kérjük, jelezzék igényüket a regisztráció kitöltésekor.

A konferenciához kapcsolódó tanulmánykötetbe a konferencián való előadás nélkül is fogadunk tanulmányokat, melyeket legkésőbb 2021. június 15-ig lehet megküldeni. A publikációkhoz kérünk angol vagy német nyelvű összefoglalást. A tanulmánykötetbe szánt tanulmány szóközökkel együtt legalább 20 ezer, legfeljebb 60 ezer karakter lehet, a következő formátumban: http://www.kre.hu/btk/images/doc/Stiluslap_friss_2018_final.pdf

Az érkező szakmai anyagokat két független bíráló értékeli. A konferencia végleges programjáról legkésőbb 2021. május 3-ig értesítünk minden jelentkezőt.

Az előadás anyagának és/vagy absztraktjának konferenciakötetben való megjelentetéséhez az előadó hozzájárulása: 10.000 Ft, amely 2021. június 15-ig befizetendő a következő számlaszámra: 11705008-20436034. Az utalás ’Közlemény’ rovatában kérjük feltüntetni: KRE TFK konferencia. A kapcsolódó számlázási adataikat kérjük ugyancsak rögzíteni a regisztrációs felületen. A Károli Gáspár Református Egyetemmel hallgatói jogviszonyban vagy munkaviszonyban álló előadók mentesülnek a díjfizetés alól.

A konferencia e-mail-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., amelyen szeretettel várjuk absztraktjaikat és tanulmányaikat, valamint a konferenciával kapcsolatos kérdéseiket és észrevételeiket.

Nagykőrös, 2021. március 30.
A konferencia szervezőbizottsága


* Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2021. május 13. „Krisztus mennybemenetelének” ünnepe („Áldozócsütörtök”), a református fenntartású oktatási intézményekben munkaszüneti nap vagy tanítás nélküli munkanap. Konferenciánkat a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi istentisztelet után kezdjük.

A rendezvény a Nemzeti Tehetség Program támogatásával,
az NTP-FKT-20-0014 azonosítószámú,
Tehetségműhelyek a KRE-TFK-n című pályázathoz kapcsolódóan valósul meg.

 

A teljes felhívás megtekinthető ide kattintva.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

PedKaszt

Közösségi Média

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont